Actueel

Nieuw: Sauna!

Naast de hottub staat nu ook onze nieuwe heerlijke sauna. Houtgestookt en met 2 grote ligbanken. Voor een avondje sauna vragen we 25 euro, incl. de hottub voor 47,50 (incl. BTW en extra grote hamman-doeken).

Liefs uit Loenen, Annemarie

Rituals!

Rituals

April 2021 - Vanaf nu hebben wij voor u heerlijke Rituals "The Ritual in the Karma" in de badkamer (shampoo, shower gel, zeep en body lotion)

Liefs uit Loenen, Annemarie

Chill, Lounge, Relax & Grill

De voormalige pony-stal en later fietsenschuur hebben we omgetoverd tot een luxe lounge met hangstoelen, een buitenhaard en buitenkeuken met BBQ.

Liefs uit Loenen, Annemarie

Hottub!

Okt 2020 - Wat is lekkerder dan een middagje of avondje ontspannen en genieten in een verwarmde hottub? Dit is echt een aanrader! Het ultieme vakantiegevoel…

De hottub wordt gevuld met schoon water en verwarmd met een houtkachel. Als u al een reservering heeft en van de hottub gebruik wilt maken, geef dit dan minimaal 4 uur van tevoren aan.

Kosten: € 25 (incl. BTW en extra grote badlakens). Als leidingen bevroren raken bij strenge vorst, kunnen we de hottub niet aanbieden.

Liefs uit Loenen, Annemarie

Geweldig: boerenzwaluwen

Maak kennis met onze nieuwe erfbewoners: een koppeltje boerenzwaluwen, bezig met het bouwen van een nest in de stal van de ezels.

Liefs uit Loenen, Annemarie

Bij ons bent u weer welkom

U wilt er lekker even tussenuit en ontspannen in een knusse B&B? Na 6 weken zonder gasten, gaan onze deuren weer open en heten we u van harte welkom. Uiteraard nemen we wel gepaste maatregelen, zoals het gebruik van speciale schoonmaakmiddelen en zal het persoonlijk contact iets minder zijn dan voorheen. Vanwege de grondige schoonmaak hanteren we wel een minimum verblijf van 2 nachten.

Liefs uit Loenen, Annemarie

Traveller Review Award 2020

17 januari 2020 - Op de site van Booking.com hebben we een Review Award gekregen. Een dikke 9.6!! Dat is toch iets waar we trots op mogen zijn 🙂

 

Liefs uit Loenen, Annemarie

Hoi 2020!

Vanuit onze prachtige boerderij toost ik op het nieuwe jaar. Ik hoop dat we weer veel leuke gasten in onze B&B mogen ontvangen. We hebben tal van goede voornemens om het verblijf bij ons nog prettiger te maken. Zo zijn we bezig om een prachtige loungeplek te maken, met bijkeuken én uitzicht op de ezels. Hoe leuk is dat? Ik wens iedereen al het goeds tot voor 2020, voor zichzelf en hun dierbaren.

Liefs uit Loenen, Annemarie

 

Dááág 2019, wat was je mooi!

Op 16 mei 2019 was ik van binnen één bonk zenuwen. Ik ging die dag immers mijn eerste gasten verwelkomen in onze b&b. In mijn hoofd had ik een checklist waar geen einde aan kwam. Het ging goed, heel goed. Mijn gasten lieten een lovende recensie achter. Ik had amper de tijd om ervan te genieten, want de volgende stonden al op het erf. En zo ging het maar door. Ik kijk terug op een geweldig jaar. De b&b is een succes, en het lijkt wel of er alleen maar gezellige en vriendelijke gasten slapen… Fijne jaarwisseling allemaal!

Liefs uit Loenen, Annemarie

Fijne kerstdagen!

24 december 2019 - We wensen iedereen een geweldig fijne kerst en alvast een gelukkig nieuwjaar! Het appartement is natuurlijk leuk versierd voor de kerst.

 

Liefs uit Loenen, Annemarie